مدیر کل اداره دامپزشکی آذربایجان شرقی گفت:تاکنون بیماری ویروسی تب کریمه کنگو در آذربایجان شرقی مشاهده نشده است.

آقای بهداد گفت: از سال ۱۳۹۴ تاکنون تمام کشتارگاه‌های صنعتی و سنتی استان آذربایجان شرقی مجهز به سیستم پیش سرد بوده و گوشت در دمای صفر تا چهار درجه سانتی گراد برای از بین رفتن عامل بیماری تب کریمه کنگو ایجاد شده و گوشت به این نحو نگهداری می‌شود.

وی  تاکید کرد: در سایه اقدامات بهداشتی و رعایت مردم خوشبختانه تاکنون موردی از بیماری ویروسی تب کریمه کنگو در آذربایجان شرقی مشاهده نشده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.